ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η Ακριτίδης Glass, στην Ηλιούπολη αναλαμβάνει παντός είδους κατασκευές για το σπίτι σας! Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων και των κατασκευών, που διαθέτει η Ακριτίδης Glass μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των χώρων, όπως η κουζίνα, το μπάνιο, οι σκάλες, τα μπαλκόνια, καθώς και άλλων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. 

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται λύσεις για: 

Κουζίνα
Μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα σε γυάλινες πλάτες κουζίνας. Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο σχέδιο της κουζίνας σας και αναδείξτε το χώρο. Δημιουργήστε μία σύγχρονη κουζίνα που θα συνδυάζει τη μοντέρνα αίσθηση με την πρακτικότητα, αφού μια γυάλινη πλάτη κουζίνας αποτελεί πάντα μοναδική πινελιά στο χώρο και είναι εύκολη στον καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα έχει και μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Μπάνιο 
Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα σε μοντέρνες καμπίνες μπάνιου. Οι καμπίνες διαθέτουν συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες, ενώ είναι εφικτή η δημιουργία μίας καμπίνας προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας! 

Γυάλινες Πόρτες Κατοικιών
Αναδείξτε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας τοποθετώντας γυάλινες πόρτες! Δώστε μια διαφορετική αίσθηση και μοντέρνο design με μια γυάλινη πόρτα στο μπάνιο σας ή σε όποιο σημείο επιθυμείτε μια εντυπωσιακή είσοδο! 

Γυάλινα σκέπαστρα  
Καλύψτε όποιον εξωτερικό χώρο της κατοικίας σας θέλετε με γυάλινα σκέπαστρα και προφυλάξτε τον, ενώ δίνετε μία διαφορετική μοντέρνα νότα. Κατασκευάζονται γυάλινα σκέπαστρα για εισόδους, για μπαλκόνια ή για ανοικτά πάρκινγκ καθώς και γυάλινες πέργκολες για κήπους, ταράτσες ή για όπου αλλού επιθυμείτε! 

Η Ακριτίδης Glass δουλεύει με απόλυτα ποιοτικά προϊόντα, όπως είναι τα κρύσταλλα securit ή κρύσταλλα ασφαλείας, τα οποία χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη γκάμα ειδικών κατασκευών, λόγω της υψηλής αντοχής τους. Κατασκευάζονται γυάλινες σκάλες κατοικιών, γυάλινα κάγκελα για μπαλκόνια, γυάλινα δάπεδα και άλλα. Διατίθενται όλων των ειδών οι καθρέπτες, σε διάφορα μεγέθη, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης σε οποιοδήποτε αντικείμενο ή σημείο του σπιτιού σας! Ακόμα, παρέχεται υπηρεσία επισκευής ή αντικατάστασης τζαμιών μονών, διπλών ή trplex, σε παραθύρα & μπαλκονόπορτες αλουμινίου, ξύλινες ή πολυεστερικές.